Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru localnicii din Berceni: Ies din carantină

carantina

Carantina se suspendă în localitatea Berceni începând de joi seară. Conform Prefecturii Ilfov, s-a ajuns la o rată de infectare de 4,77 la mie, de la 6,48.

În urma evaluării analizei de risc a comunității din comuna Berceni, județul Ilfov, înaintată de către DSP Ilfov Institutului Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru comuna Berceni, județul Ilfov, începând cu data de 7 ianuarie, ora 22:00.

Citește și: Lovitură pentru Realitatea PLUS, după atacul la CTP! ‘O zdreanță, o gioarsă’

Deși rata incidenței cumulative a COVID-19 la mia de locuitori a avut un trend descrescător în ultimele 7 zile, ajungând de la 6.48 la mie la 4.77 la mie, rata de infectare se menține ridicată, anunță mediafax.ro.

„Facem apel la responsabilitatea cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități în timpul stării de alertă, Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov și toate recomandările de sănătate publică emise de specialiști”, transmite Prefectura Ilfov.

Citește și: Ciprian Ciucu sare la gâtul lui Nicușor Dan: ‘Aștept să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.