Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Veteran de război ajuns la vârsta de 102 ani, sărbătorit în comuna Fărcaşa

veteran de război

Un veteran de război care a luptat pe frontul de răsărit şi a împlinit vârsta de 102 ani a fost sărbătorit printr-o scurtă ceremonie de Primăria comunei Fărcaşa, a anunţat, miercuri, edilul Ioan Stegerean.

"Moment emoţionant, astăzi, la Primăria comunei Fărcaşa, unde a avut loc o ceremonie prin care a fost sărbătorit veteranul Gheorghe Ionuţi, la împlinirea vârstei de 102 ani. Născut la 20 iulie 1920, Gheorghe Ionuţi a fost înrolat în armată la 19 ani şi a luptat pe frontul celui de-al Doilea Război Mondial, în zona Stalingrad şi la Cotul Donului, fiind rănit în luptele crâncene care s-au dat în acele locuri" a spus în anunţul său Ioan Stegerean, potrivit Agerpres.

Primarul comunei Fărcaşa l-a felicitat pe veteran, urându-i viaţă lungă, multă sănătate în continuare şi i-a oferit, în nume personal şi în numele comunităţii, un tort, un buchet de flori, dar şi un ajutor financiar.

La ceremonia care a avut loc la Primărie, Gheorghe Ionuţi a fost însoţit de fiul său Augustin şi de nepoţii Anca şi Dani, împreună cu copiii lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.