Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreședintele PSD Doina Federovici spune că liderii opoziției s-au ‘descalificat’ în fața opiniei publice în ședința din plenul Camerei Deputaților

Doina Federovici Facebook
Doina Federovici

Vicepreședintele PSD Doina Federovici susține că opoziția nu ține cont de nimic și dorește prin orice mijloace să se substituie unei coaliții de guvernare „care a fost legitimată prin vot”.

„Opoziția nu ține cont de nimic și dorește prin orice mijloace să se substituie unei coaliții de guvernare care a fost legitimată prin vot de cetățeni. Realitatea este că Opoziţia nu are nicio majoritate, fapt demonstrat și de gestul de a-și scoate cartelele și de a refuza votul final cerut de PSD, preferând o mascaradă de şedinţă paralelă”, a declarat Doina Federovici în legătură cu încercările disperate de astăzi ale partidelor din Opoziție de a schimba ilegal conducerea Camerei Deputaților.

Citește și: Oana Florea, parlamentar PSD, acuză opoziția că minte cu nerușinare

„Guvernul PSD+ALDE pregătește președinția Consiliului Uniunii Europene, iar Opoziția dorește să instaureze instabilitate politică în România. Toți miniştrii, inclusiv cei care sunt și parlamentari reprezintă în aceste zile România la Bruxelles participând la procedurile de preluare a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Nu ne permitem acum să aruncăm România în haos, că așa vor anumiți oameni politici, care nu mai știu ce să facă pentru a ajunge la putere pe căi nedemocratice. Încă de la începutul anului România a inițiat și dezvoltat un amplu proces de pregătire a preluarii președinției Consiliului Uniunii Europene. Prioritățile României sunt racordate la stadiul și evoluțiile europene ale diferitelor dosare aflate pe agendă și au în prim-plan interesele cetățenilor: democratizarea și transparentizarea accesului la informația europeană și asigurarea consensului politic și național în afacerile europene”, a subliniat vicepreședintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.