Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepreşedintele CJ Suceava anunță că pompierii şi SMURD verifică periodic unităţile ATI din spitale

Shutterstock
spital terapie intensiva

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Niculai Barbă, a declarat, luni, că în contextul epidemiologic actual înregistrat la nivelul judeţului s-a constituit un Grup de Suport Tehnic din care fac parte reprezentanţi din cadrul Prefecturii, CJ, ISU, DSP, Serviciul Judeţean de Ambulanţă, reprezentanţi ai Spitalului Judeţean şi ai celorlalte spitale din judeţ, potrivit agerpres.ro.

Barbă a spus că în şedinţa de luni a acestei structuri, ce a avut ca temă principală aplicarea unui ordin recent al IGSU privind prevenirea incendiilor în spitale, s-a decis ca pompierii să verifice din punct de vedere al PSI, din trei în trei ore, dar şi în intervalul 21,00-9,00, unitatea ATI de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

"Vor fi verificate dotarea cu stingătoare şi hidranţi interiori, modalităţile de încălzire a spaţiilor destinate secţiilor ATI, eliminarea tuturor surselor de foc deschis, verificarea, prin vizualizare, a integrităţii instalaţiilor electrice, verificarea asigurării permanente a personalului în secţii ATI şi a modului de cunoaştere de către aceştia a folosirii stingătoarelor", a spus Barbă.

El a precizat că, în afara acestui program, verificările vor fi executate, ocazional, de echipajul SMURD, după finalizarea misiunilor.

Totodată, vicepreşedintele CJ Suceava a spus că astfel de controale vor fi efectuate periodic şi la celelalte secţii ATI ale spitalelor din judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.