Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a LUAT FOC după ancheta Rise Project despre Dan Barna: Măcar Dragnea a avut bunul simț să nu își angajeze sora

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat dur la dezvăluirile făcute de Rise Project privind afacerile liderului USR Dan Barna, care și-a angajat până și sora. Ciutacu a acuzat că USR se bucură de protecție în fața legii și a comparat situația lui Barna cu cea a fostului lider PSD  Liviu Dragnea.

Citește și: Victor Ponta, APEL pentru vot NEGATIV pe proiectul de suflet al lui Dragnea și Vâlcov

"Oameni noi în politică. Uite că oamenii noi aplică aceleași rețete. Care e diferența dintre Dragnea despre care se lansase zicala că a furat de la copii săraci și Barna care a făcut afaceri pe spatele unor copii cu handicap?

E o încrengătură de firme prin care Barna a sifonat bani către firmele sale. Inclusiv pe sora sa a angajat-o. Măcar Dragnea a avut bunul simț să nu facă asta. Sper ca organele să se sesizeze.

E evident că cineva a stat, ca să citez din doamna Kovesi, cu fundul pe documentele astea, și le-a dat drumul în campanie electorală.

Nu mă aștept ca procuratura să facă descinderi și să îl umfle pe Dan Barna sau să facă descinderi, că e evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt, dar e bine să vadă și electoratul", a declarat Victor Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.