Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, în lacrimi la România TV: 'Aşa se mai întâmplă minuni în lumea asta' (VIDEO)

evelinapauna.ro
ciutacu

Victor Ciutacu şi-a închiat emisiunea de joi seara, de la România TV, în lacrimi. Jurnalistul a anunţat că Sebastian, băiatul bolnav care are nevoie de o sumă mare de bani pentru tratament şi în ajutorarea căruia s-a implicat, a primit de ziua sa suma de 20.000 de euro, cât îi lipsea pentru prima parte a tratamentului. Banii au venit de la familia lui Gigi Becali, care nu dorea iniţial ca acest lucru să fie cunoscut. În momentul când Victor Ciutacu a anunţat acest lucru, în direct, jurnalistului i-au dat lacrimile.

Alte persoane care s-au implicat în acest caz, în afară de cei care au donat anonim, sunt Gică Popescu - cel care i-a asigurat lui Sebastian un tratament în Antalya şi Florin Chilian - care va dona câştigurile dintr-un concert pentru nevoile lui Sebastian.

"Uneori, din păcate, linia de demarcație dintre viață și moarte e marcată cu bani. Sebastian a primit, astăzi, de ziua lui, 20.000 euro. De la familia lui Gigi Becali; cu care m-am certat vârtos din motive care nu fac obiectul confesiunii mele publice. Care a donat - știu, culmea, fără să se bată cu pumnul în piept - o sumă care ar putea însemna cel mai însemnat cadou pentru sărbătoritul zilei: viața. Și care a încercat din răsputeri ca eu să nu aflu. S-a întâmplat să fiu mai ager decât el. Și-i mulțumesc public pentru gest. Pentru că, dincolo de orgolii, a arătat că e om.

Cât despre Sebastian, el e un învingător. Pentru că, fără să facă nimic în acest sens, m-a scos din hibernare. Hai, campionule, la mulți ani! Fă-te bine, avem un meci de jucat împreună. Ne așteaptă și Gheorghe Popescu și, după aia, ne cântă Florin Chilian

P.S. Ca să preîntâmpin curiozitățile amuzate, da, m-a pufnit plânsul în direct", a scris Ciutacu, ulterior, pe Facebook.

Momentul din emisiune poate fi văzut în înregistrarea de mai jos, în ultimele două minute:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.