Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu intervine în scandalul statuilor aduse de Clotilde Armand: 'E fix în trendul mondial impus de un soi de sectă de stricați la cap'

Victor Ciutacu mesaj 3

O expoziție organizată pe holul Primăriei Sectorului 1 cu ocazia celor 145 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși a stârnit un adevărat scandal. În timp ce unii spun că statuile reprezintă Diavolul, primarul Clotilde Armand spune că ele sunt doar opere de artă. În acest context, gazetarul Victor Ciutacu, de la postul România TV, susține că dezgustător în toată această poveste este modul în care unii o apără pe Armand.

„Nu faptul că dezaxata a adus în primărie niște arătări pe post de opere de artă e revoltător. E fix în trendul mondial impus de un soi de sectă de stricați la cap care a pervertit conceptul de normalitate și a reușit să dea omenirea cu curu-n sus; la propriu și la figurat. Dezgustător e pupincurismul celor care o apaludă pe instabila aia psihic pentru "deschiderea către artă" a unui spațiu închis publicului. Într-un sector unde se taie finanțarea spitalelor și se face slalom printre șobolani”, a spus Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

tatuetele din holul Primăriei Sectorului 1 nu sunt „Drăcoaice”, ci operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București, iar expoziția este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși, afirmă Clotilde Armand.

„Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic. Avocatul fostului primar și șeful PSD este supărat că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: „Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand”, „Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!”. Doar că ce să vezi? Nu sunt nici „Drăcoaice” și nici „înconjurată de drăcoaice”. Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine

Primarul Sectorului 1 precizează că expoziția este organizată cu ocazia aniversării lui Constantin Brâncuși. „Comuniștii au vrut să-i dărâme „Coloana fără de sfârșit” de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui și au refuzat moștenirea lui. În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”, conchide Armand.

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.