Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după ce Kanal D nu a mai difuzat interviul cu procurorul SIIJ: 'Vă dați seama cam ce presiuni au fost?'

evelinapauna.ro
ciutacu

Kanal D nu a mai difuzat interviul cu procurorul care vorbește despre frauda de la alegerile din Sectorul 1. Este vorba despre procurorul Sorin Iaşinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Jurnalistul Victor Ciutacu se întreabă retoric de presiunile exercitate în acest caz.

Citește și: Kanal D a decis să NU mai difuzeze interviul cu procurorul care a spus că alegerile de la Primăria Sectorului 1 au fost FRAUDATE

„Postul tv cu cea mai mare audiență la nivel național în prime time luna trecută face și difuzează promo la un interviu realizat de propria vedetă cu procurorul care cercetează presupusa fraudă electorală de la Sectorul 1. Anunță data și ora difuzării. Evident, iese scandal, bănuita umple orașul de reclamații și se tăvălește în chinuri. Întâi, vedeta își șterge postarea de pe fb. După aia, postul scoate promo de la difuzare. În final, ca să nu se umple total de ridicol, interviul e postat pe site, cu un titlu alb și cu mențiunea excplicită că declarațiile procurorului NU reprezintă poziția instituțiilor judiciare, deci cumva ăla e un lunatec care s-a trezit vorbind. Voi vă dați seama cam ce presiuni au fost?”, a precizat Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: INTERVIUL INTEGRAL cu procurorul care anchetează alegerile de la Sectorul 1: 'Abia atunci vom ști cine e adevăratul primar'

Citește și: Clotilde Armand a depus plângere împotriva procurorului care a spus că alegerile locale au fost fraudate în Sectorul 1 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.