Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu se dezlănțuie la fanii FCSB după ce Dinamo a retrogradat: Mă amuză răgetele orgasmice

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu transmite un mesaj dur fanilor FCSB care se bucură de retrogradarea Dinamo. Ieri, suporterii steliști au sărbătorit în stradă retrogradarea Dinamo în liga secundă. Ciutacu reamintește că în vremurile de glorie, Dinamo bătea Steaua.

"Reconstrucția lui Dinamo, dacă o mai exista echipa asta fizic și în Divizia B, trebuie începută de la pasă cu latul, preluare și centrare. Exteriorul și stopul pe piept să le lase, cine o mai avea chef să scoată echipa din irelevanță neputincioasă și ridicolă, pentru barajul de promovare. Ca dinamovist de-o viață care a prezis dispariția în neantul ligilor inferioare a bâlciului ambulant care devenise Dinamo, a durut un pic și atât. Era inevitabil.

Citește și: Suporterii Stelei au sărbătorit pe străzi retrogradarea lui Dinamo: mesajul afișat în mai multe zone din București

P.S. Altfel, mă amuză răgetele orgasmice ale fanilor Stelei, indiscutabil cea mai performantă echipă din România, care nu uită să se întrebe "cine e Dinamo". Le răspund eu scurt și cu silă: singura echipă care, când erați la vârful Europei fotbalistice, avea palmares pozitiv cu voi", scrie Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.