Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu se ia de românii care se bucură pentru Simona Halep: Pupi....sm vomitiv!

Sursa FOTO: Arhiva personală
victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu spune că cei de la TAS nu au absolvit-o pe Simona Halep în scandalul de dopaj, ci doar i-au dat o sentință mai mică în scandalul de dopaj. Ciutacu acuză că toți cei care spun că Simona Halep a fost nevinovată în scandalul care i-a pus în pericol cariera nu pot înțelege adevărul.

Susținerea de care se bucură Halep ține de pupincurism, acuză Ciutacu:

"În valul ăsta de entuziasm național, dominat de un pupincurism vomitiv și de solidarizare în masă cu trișorul, suntem vreo 3-4 care am îndrăznit să scriem adevărul. Simona Halep NU a fost achitată, ci i-a fost redusă suspendarea. Pentru DOPAJ, nu pentru orice altă încălcare a vreunui regulament. Deci, FAPTA rămâne, doar că instanța de apel a considerat-o mai puțin gravă decât a făcut-o cea de fond.

Știu, Mouratoglou e de vină, visul lui era să-și autodistrugă academia de produs campioni și bani pe bandă rulantă, marea noastră campioană era tânără, naivă și nu avea studii de specialitate. Și, nu în ultimul rând, uitați-vă la Serena cum arată, pe ea de ce au iertat-o?

Am citit amuzat și mirările unor oameni care se presupune că au făcut măcar liceul și care nu pot pricepe de ce sentința TAS diferă de cea a ITIA. Fiindcă așa funcționează dreptul, inclusiv în sport. Ca să priceapă toți proștii, dacă iei 4 ani cu executare la fond, nu te duci să te predai din prima, ci faci apel/recurs. Unde, dacă ai parte de un complet bun, iei 9 luni, tot cu executare", scrie Ciutacu pe Facebook.

Halep a reacționat după ce TAS i-a redus sentința de la patru ani la nouă luni de zile

„Adevărul a triumfat (...) Abia aștept să mă întorc în circuit”, este prima reacție oferită de Simona Halep după verdictul TAS.

Citește și: Victorie uriașă pentru Simona Halep! Suspendare de 9 luni în loc de 4 ani în scandalul de dopaj (presă)

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut credința că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, pentru că sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată.

Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea.

Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început; Și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit”, a spus Simona Halep, potrivit Antena3 CNN.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.