Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu acuză PPE de dublu standard

MAE
Victor Negrescu

Într-o postare pe Facebook despre recenta auto-suspendare din Partidul Popularilor Europeni a partidului FIDESZ, condus de Viktor Orban, fostul europarlamentar Victor Negrescu acuză PPE de dublu standard.

"Partidul Popularilor Europeni a arătat din nou că în ceea ce privește prietenii săi politici aplică dublu standard. FIDESZ s-a autosuspendat un pic până în alegeri. După, nu mai contează. Sper ca deontologii de dreapta să se sesizeze. Totul este despre logica electorală.

Citește și: Mihai Tudose a EXPLODAT pe tema referendumului - Cere CAZIER prin lege pentru toți cei care vor să ocupe funcții de demnitate publică

PPE și partidele membre, care conduc de 15 ani Uniunea Europeană, demonstrează din nou incapacitatea de a conduce proiectul european. PPE este vinovat pentru pierderea încrederii în proiectul european, pentru efectele crizei economice, pentru dublu standard și tratamentul discriminatoriu aplicat, în unele cazuri, față de români. Pe 26 mai puteți produce schimbarea susținând alternativa de stânga compusă din partidele membre ale Partidului Socialiștilor Europeni," arată Negrescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.