Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta atacă blatul PNL-PMP-USR: Propaganda care ascunde adevărul duce-n Parlament penali și turnători la securitate

blat

Președintele PRO România, Victor Ponta, a condamnat blatul PNL-PMP-USR, avertizând asupra faptului că aceste partide promovează în funcții publice penali și turnători la securitate. Ponta face referire la deputatul PMP de Diaspora care, deși a fost condamnat definitiv la 5 ani și 6 luni pentru fapte grave, se află din nou pe liste, de data aceasta la Teleorman.

Vezi și: CURIOS Klaus Iohannis iese ZI de zi, în campanie, deși în vară a sărbătorit ZIUA SUA cu două zile în avans, ca să fie liber

„Deputatul PMP Doru Coliu a fost condamnat definitiv la 5 ani și 6 luni de închisoare pentru fapte grave (a executat pedeapsa la Penitenciarul Galați), dar a ajuns deputat PMP de Diaspora (acolo unde milioane de români muncesc cinstit și sunt acuzați tocmai pentru faptele ilegale ale câtorva infractori gen Coliu). Când românii din Diaspora l-au prins pe Coliu cu minciuna - Petrov l-a învățat să mintă și să spună că se retrage!!! Acum însă Coliu apare șef la PMP Teleorman - este locul 1 pe lista la Camera Deputaților - vrea în Parlament ca să îl voteze pe Sică Orban și să primească și el ceva, o șpagă” guvernamentală (de ce doar Tomac primește și el nu)!, a scris liderul PRO România pe pagina sa de socializare.

Victor Ponta atrage atenția că atât PNL, cât și USR, au o tăcere complice la faptul că PMP își bate joc de români și pune blatul pe seama disperării PNL de a-și asigura o majoritate confortabilă în Parlament.

„FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE!!! FĂRĂ TURNĂTORI LA SECURITATE ÎN FUNCȚII PUBLICE!!! DECI - FĂRĂ PMP!!! Domnule Ludovic Orban - sunt bune voturile penalilor și ale turnătorilor la Securitate? Domnule Dan Barna - faceți guvern cu penali și turnători în timp ce promovați Initiativa Fără Penali în Funcții Publice”? Amândoi vă bazați pe naivitatea oamenilor? Pe Propaganda care ascunde adevărul? PRO România va fi în Parlament acea voce care o să vă arunce în față adevărul de care vreți să fugiți! Partidul chelnerilor și al clanului turnatorului Petrov - Băsescu încearcă să-și bată joc încă o dată de români / încearcă încă o dată să ajungă în Parlament cu tabletă” și cu securiștii” vechi - ca să își vândă voturile lui Orban și PNL pentru niște sinecuri din bani publici!”, a mai scris Ponta.

Liderul PRO România susține că românii nu trebuie să mai accepte batjocura hoților și a securiștilor din jurul lui Băsescu. El cheamă românii la vot pentru a-i trimite pe penali și turnători să răspundă în fața legii pentru faptele lor.

Românii au fost furați și batjocoriți atâția ani de Banda de securiști și hoți din jurul lui Băsescu/ am muncit toți din 2012 să reparam ce au distrus ei / acum vor iar să facă la fel / dar, pe 6 Decembrie, prin votul dvs, aceaști ticăloși vor fi trimiși să răspundă în fața legii! Curaj - veniți la vot pe 6 Decembrie - să scăpăm de hoți și turnători - să scoatem țara din Criză - să fim PRO România!”, a conchis președintele PRO România.

FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE !!! FARA TURNATORI LA SECURITATE IN FUNCTII PUBLICE !!! DECI - FARA PMP !!! Domnule...

Publicată de Victor Ponta pe Miercuri, 2 decembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.