Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, de acord cu tânărul care l-a înfruntat pe Liviu Dragnea: 'Și eu am votat PSD în 2016. Din tot ce s-a promis atunci nu s-a făcut nimic'

ponta

Liderul Pro România Victor Ponta susține, luni, pe Facebook că este de acord cu Ștefan Petrencic, tânărul care, în cadrul unui miting al PSD de la Suceava, i-a strigat lui Liviu Dragnea că PSD nu a făcut nimic la guvernare. „Din tot ce s-a promis atunci nu s-a făcut nimic”, subliniază Ponta, care își cere scuze în numele social-democraților din România pentru ce a pățit Petrencic.

Ion Cristoiu DINAMITEAZĂ Dosarul Revoluției: 'Potrivit rechizitoriului, Nicolae Ceaușescu e un martir'

„Si eu am votat PSD in 2016 ( chiar am facut campanie in toata tara, chiar am fost pe toate materialele de campanie) - si sunt de acord cu acest tanar : din tot ce s-a promis atunci nu s-a facut NIMIC /

- in schimb se lupta de peste 2 ani sa schimbe Codurile Penale si sa scape de pedepse / s-au pierdut milioane de euro din fonduri europene/ avem cea mai mare inflatie din Europa / cumparam cele mai multe produse din import / au primit sinecuri banoase toate rudele si prietenii Teldrum / au luat zeci de milioane de euro din Buget pentru banii de campanie ai partidelor parlamentare!

- imi cer eu scuze in numele social democratilor din Romania pentru ce a patit acel cetatean / ii promit ca ProRomania se va tine de cuvant”, scrie Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.