Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta după demisia ministrului Victor Negrescu: `Se pare ca cineva chiar si-a propus sa ne scoata din Uniunea Europeana`

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta pro romania

Fostul premier Victor Ponta susţine că Victor Negrescu este unul dintre puţinii actuali miniştri chiar pregătit pentru funcţia sa, cu bune conexiuni pe plan european şi unul dintre ultimii adevăraţi social-democraţi din conducerea actuală a PSD.

Citește și: Cine sunt judecătorii lui Liviu Dragnea: Ce alte cauze au judecat magistrații din noul complet de 5

”Cel mai grav este faptul că Victor Negrescu este Ministrul care a lucrat pentru pregătirea preluării de către România a Preşedinţiei semestriale a Consiliului UE de la 1 Ianuarie - ce mesaj transmitem noi la Bruxelles prin demisia sa? Şi marţi vom avea aprobată în Parlamentul European o rezoluţie extrem de negativă la adresa României - urmată de Raportul Comisiei Europene privind MCV (la fel de negativ)! Se pare ca cineva chiar si-a propus sa ne scoata din Uniunea Europeana- ProRomania va lupta cu toate puterile contra acestor oligarhi care vor sa confiste total viitorul tarii noastre!”, mai scrie Victor Ponta pa pagina sa de Facebook.

În opinia sa, ”se pare că cineva chiar şi-a propus să ne scoată din Uniunea Europeană”.

Vezi și: Jocul periculos al ÎCCJ: Cum se pot dovedi nelegale și noile completuri de 5 judecători

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia după şedinţa de Guvern de vineri. Demisia acestuia a fost confirmată de către ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a spus că în şedinţa de Guvern a avut loc ”o discuţie principială” despre modul în care România este pregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că a fost o discuţie la finalul şedinţei de Guvern, pe care Victor Negrescu ”a luat-o personal” şi a dovedit că nu ştie să lucreze în echipă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.