Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta șterge pe jos cu Klaus Iohannis, după ce a mers în Japonia cu un avion de lux: 'O chestie de neam prost'

Captura foto Antena 3
Victor Ponta

Fostul premier al României, Victor Ponta, a vorbit duminică seară, în exclusivitate, la România TV, despre vizita oficială a președintelui Klaus Iohannis în Japonia. Acesta l-a criticat dur pe șeful statului pentru că a ales să meargă la Tokyo cu un avion de lux închiriat din Luxemburg.

Victor Ponta a catalogat alegerea lui Klaus Iohannis de a zbura cu un avion de lux în Japonia ca fiind „o chestie de neam prost”.

„Rolul domnului Iohannis a fost acela de a da tot ceea ce este de dat pe degeaba și de a nu cere nimic pentru România. Nu întâmplător domnia sa este foarte admirat la Bruxelles, că domnule dacă nu a cerut niciodată nimic.

Polonezii bat cu pumnul toată ziua în masă, Viktor Orban bate tot timpul cu pumnul în masă, ăia cer, austriecii zic. Domnul Iohannis nu a cerut și nu va cere niciodată nimic, în schimb, îi place chestia asta cu luxul.

Acum ce să zic, să își ia soția din poartă cu avionul. Niciodată nu am vorbit de familie, de soție, însă aici vorbesc de o chestie de neam prost. Cu avionul plătit din banii dumneavoastră nu te duci să iei pe cineva de acasă, na, nu e taxi”, a spus Victor Ponta, la România TV.

Fostul premier a subliniat faptul că atunci când a fost demnitar al statului a ales să zboare cu aeronavele companiei de stat și l-a acuzat pe președintele Iohannis că își bate joc de români.

„Am zburat de multe ori când am fost demnitar, dar am zburat cu avion de la TAROM care este compania statului român. (...) A apărut domnul Iohannis care a spus „domnule eu nu zbor cu avionul cu care zboară și primul ministru și președintele Camerei și al Senatului. Eu vreau avion din ăla ca Lady Gaga, că domnule să o duc pe soție că nu m-am dus degeaba la București, m-am dus și am venit cu avionul după ea”. Dacă aș fi fost votant al domnului Iohannis m-aș da cu capul de televizor când văd cum râde de mine”, a mai spus Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.