Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta nu-l iartă nici de Ziua Națională pe Liviu Dragnea: S-a dezlănțuit la România TV și a profețit PRĂBUȘIREA fostului prieten / VIDEO

ponta dragnea

Atac fără precedent şi dezvăluiri incendiare ale lui Victor Ponta. Fostul premier îl loveşte dur pe marele său duşman, Liviu Dragnea. Ponta spune că Dragnea, a încercat să îl atragă înapoi în rândurile partidului, prin oferirea de funcţii sau ministere, dar că l-a refuzat: "I-am răspuns că nu e cazul. Niciodată în 45 ani nu m-a minţit cineva aşa de mult şi atât de ilogic cum m-a minţit Liviu Dragnea. Ce mă deranjează este că e valabil pentru toată lumea".

Citește și: S-a aflat! Cât de bogat este secretarul de stat Raed Arafat și ce venituri are acesta

Dacă te ştii nevinovat, nu chemi oameni din partid să te apere. Au fost multe între noi. M-a minţit de prea multe ori, nu e normal aşa ceva", a tunat Ponta la România TV.

Citește și: Lovitură pentru Gabriela Firea! Refuzul care îi dă peste cap planurile

Fostul premier crede că Dragnea vrea să candideze la preşedinţie în 2019, dar îi dă o veste proastă. "Dacă va candida la preşedinţie, va fi cel mai prost scor pe care l-a avut PSD vreodată. Eu am pierdut, dar în primul tur am fost primul. Adrian Năstase, Mircea Geoană au fost foarte aproape de a câştiga. Liviu Dragnea trage în jos partidul", a mai spus Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.