Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, REACȚIE după incidentele din Piața Victoriei: Va fi din ce în ce mai rău

aktual24.ro
ponta-aktual24

Victor Ponta a criticat, într-un mesaj pe Facebook, intervenția în forță a jandarmilor la mitingul pentru uniune ”Luptă pentru Basarabia”, arătând că în timpul guvernării USL ”nu s-a folosit niciodată forța împotriva oamenilor care protestau”.

Vezi și: Tensiunea CREȘTE: Unioniștii s-au 'CAZAT' în Piața Universității / FOTO

Ultima data cand in Romania jandarmii au primit ordin sa atace manifestantii s-a intamplat la inceputul lui 2012 cand era Guvernul "Basescu - Boc"!

2012-2015 in timpul Guvernului "Ponta - USL" nu s-a folosit niciodata forta impotriva unor oameni care protestau, indiferent de motivul si manifestarile acestora!

Guvernul "Iohannis- Ciolos" a venit la Putere in urma unor demonstratii publice NEAUTORIZATE! Azi au folosit forta impotriva participantilor la "Marsul unionist" ! Si va fi din ce in ce mai rau.

Pregatiti-va stimati concetateni - mai ales daca indrazniti sa nu votati pe 11 Decembrie cu "Iohannis- Ciolos - PNL - USR" sau daca mai vreti sa protestati pentru drepturile dvs sa stiti ce va asteapta!

WINTER IS COMING ! este mesajul lui Victor Ponta, pe Facebook, aluzie la celebrul serial de televiziune Game of Thrones, cunoscut pentru scenele de cruzime și politica fără scrupule a personajelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.