Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, schimbare MAJORĂ de discurs. PSD-iștii își freacă palmele

ponta presa

Prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, începe să schimbe discursul, pe măsură ce se apropie momentul în care va anunța propunerea sa de premier. Ponta a explicat că-și va anunța premierul între turul I și turul II.

Până acum, Victor Ponta susținea că viitorul premier nu va fi sigur din PSD. Pe măsură ce se apropie momentul marelui anunț, Ponta își nuanțează poziția.

”Dacă pe 16 noiembrie voi fi ales preşedinte, mă întâlnesc cu PSD, UNPR, PC şi partidul lui Tăriceanu, să îmi spună pe cine să propun. Va fi acea persoană, foarte probabil, nu din PSD”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Victor Ponta a ținut însă să își lase o portiță deschisă și a citat un sondaj INSCOP, care arată că majoritatea românilor își doresc ca președintele și premierul să facă parte din aceeași tabără politică.

”Am ținut pe telefon un sondaj realizat de INSCOP și acolo erau două întrebări foarte importante "Este bine ca preşedintele şi premierul să fie din acelaşi partid? Spun să fie din acelaşi partid. De asemena, 71% spun că vor un preşedinte tânăr”, a mai precizat Victor Ponta. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.