Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie absolută: Soros îngenuncheat pentru prima dată în România

Legea Inocenţei Copilăriei a trecut de Senat!

Dragii mei, trebuie să vă anunţ cu mare mândrie că Legea Inocenţei Copilăriei, susţinută puternic de adevărata societate civilă, a trecut de Senat. Termenul de adoptare s-a implinit pe 5 decembrie. Mai aşteptăm să treacă şi de Camera Deputaţilor.Apoi doar promulgarea preşedintelui Iohannis. Dar, bănuiesc că va accepta voinţa poporului român care a considerat că, măcar în scoală, copii să ne fie protejaţi de maniaci, perverşi sau de prozelitismul strâmb al celor care nu respectă valorile esenţiale ale societăţii.

Pe lângă faptul că această lege vine, nu numai bine intenţionată, ci şi cu bune reglementări, aprobarea Senatului reprezintă şi prima mare înfrâgere a soldaţilor implementaţi de Soros pretutindeni în lumea românescă de azi. Practic, nu a existat până acum o victorie mai mare în România împotriva acestei găşti cu pretenţii elitiste, dar gata dresată să ne facă rău, nouă, tututor. Aici este marea mea bucurie.

Am demonstrat că, în strânsă colaborare cu adevărata societate civilă de la noi, Soros & Co pot fi puşi cu botul pe labe. Voinţa poporului, strânsă şi orientată spre binele ei, va putea oricând alunga infiltraţii năimiţi să ne facă viaţa tot mai grea, sub un jug de plumb, gata să muşte precum viperele dacă le ieşi, bărbăteşte, în cale.

Ştiţi deja că sunt unul dintre primii politicieni parlamentari care nu s-a sfiit să indice răul, pe numele său, fără s-o dau, vreodată, cotită. Ei bine, acum, când ştim că Soros şi sculele sale o pot lua peste bot, e vremea să le dăm picioare până vor înţelege că nu pot face ce vor din Poporul Român şi din Ţara lui, indiferent câţi bani are şi câţi neoameni poate cumpăra pe minut.

Suntem mai deştepţi ca ei, avem tăria de caracter a nesupuşilor, putem să ne luăm de piept cu astfel de scârnăvii şi să le călcăm ticăloasele planuri în picioare, ca să simtă opinca românească pe grumazul lor de mişei perverşi.

Cum se aude prin popor: Deci, se poate!

Nu mai rămâne decât să ne adunăm puterile ca să-i extragem din instituţiile importante ale ţării, de pe unde s-au înşurubat la adăpostul unor diplome plătite de alţii sau printre oamenii din stradă. Poporul va şti întotdeauna ce este mai bine pentru el.

Trăiască România, Soros la gunoi!

P.S. - Poate aţi observat că nu am mai candidat. Nu am mai candidat pentru că, pentru moment, nu am uneltele necesare să mă lupt cu soldaţii lui Soros din Parlament, dar am destulă determinare şi putere să îi înfrâng din afara Legislativului.

Ninel PEIA

Deputat Român

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.