Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie mare a CFR-ului în faţa lui Dinamo: Ardelenii au câştigat cu 1-0 deşi au avut doi oameni eliminaţi / VIDEO

www.looktv.ro
Culio CFR Cluj

CFR Cluj a învins Dinamo în Gruia cu scorul de 1-0, în etapa a cincea a Ligii 1, într-un meci în care căpitanul Camora și Culio au fist eliminați în ultimele 10 minute. Clujenii au ajuns astfel la 300 de victorii pe prima scenă a fotbalului românesc.

Prima mare oportunitate a meciului i-a aparținut lui Rivaldinho, dar reluarea cu capul a brazilianului a fost respinsă de pe linia porții de Camora. CFR a răspuns prin Vinicius, care a reluat însă pe lângă poarta oaspeților o minge trimisă din corner de Moutinho. Cea mai controversată fază a partidei s-a petrecut în mniutul 35, în careul lui Dinamo. Bokila a pătruns pe partea dreaptă și a centrat în careul lui Dinamo, de unde Nedelcearu a încercat să respingă cu pieptul, însă centralul George Găman a acordat penalty pentru henț în careu, după consultări cu Octavian Șovre.

VIDEO CU GOLUL

Fundașul lui Dinamo a protestat, susținând că a respins balonul cu pieptul și nu cu mâna, însă centralul nu a mai revenit asupra deciziei, iar Culio a deschis scorul pentru CFR Cluj de la punctul cu var. Katsikas a fost pe punctul de a-i îngropa definitiv pe dinamoviști în minutul 45, când a fost la un pas să trimită în proprie poartă o centrare venită de pe partea dreaptă, de la Moutinho. "Câinii" au fost mai periculoși în partea secundă și au început în atac, dar Manea a deviat în corner șutul expediat de Salomao în minutul 49. Același Salomao a mai ratat o șansă uriașă cu un sfert de oră înainte de final, când a trimis puțin peste poartă după ce a rămas singur în careu cu Vâtcă.

CFR Cluj a încheiat meciul cu doi oameni mai puțin pe teren. Mai întâi căpitanul Camora a văzut direct cartonașul roșu în minutul 83, pentru o intrare tare asupra lui Nascimento, iar apoi Culio a văzut al doilea cartonaș galben în minutele de prelungire. Chiar și așa, clujenii s-au impus și au egalat la puncte liderul FC Botoșani, în timp ce Dinamo este pe locul 5, la 4 puncte în spatele CFR-ului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.