Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Șeful Serviciului Permise Giurgiu și un primar, REȚINUȚI în dosarul permiselor

houstonchronicle.com
extradare catuse

Șeful Serviciului de Permise Giurgiu și primarul comunei Valea Dragului, Marin Mototolea, care ar fi asociat la o școală de șoferi la care soția este administrator, au fost reținuți vineri în dosarul permiselor obținute ilegal, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că șeful Serviciul ui Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu, dar și primarul comunei Valea Dragului din județul Giurgiu, Marin Mototolea, care ar fi asociat la o școală de șoferi la care soția este administrator, au fost reținut pentru 24 de ore de procurori în dosarul permiselor auto obținute fraudulos, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: CUTREMUR în România - S-a MIȘCAT pământul în TOIUL nopții

Șase polițiști, printre care și șeful Serviciului Permise Giurgiu, și șapte instructori au fost audiați, vineri, la sediul DNA central, în dosarul privind permisele auto obținute fraudulos, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Audierile vin în urma perchezițiilor de joi seară, când ofiţerii DGA au efectuat 26 de verificări la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu şi la locuinţele unor poliţişti şi instructori auto, într-un dosar privind obţinerea de permise auto în mod fraudulos.

Potrivit surselor citate, modul de operare al acestora era clasic, banii plecând de la candidat către intermediari sau direct la instructorul auto pentru proba practică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.