Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Lansatoare de rachete găsite într-un complex folosit de o mișcare de tineret și într-o moschee din Gaza

unitedwithisrael.org
hamas racheta

Forțele israeliene care operează în nordul Fâșiei Gaza au localizat mai multe lansatoare de rachete și peste 50 de rachete, situate într-un complex folosit de o mișcare de tineret și într-o moschee, spune armata.

Forțele de Apărare Israelului publică un videoclip cu comandantul Batalionului 50 al Brigăzii Nahal, Lt. Col. Tomer Sayag, care arată zeci de lansatoare de rachete de forțele sale găsite în interiorul unei clădiri folosite de Asociația Scout Palestinian.

Sayag spune că lansatoarele de rachete goale erau îndreptate către Ashkelon sau orașele din centrul Israelului. Lansatoarele de rachete au fost ulterior distruse, spun IDF.

Afară, aproximativ 50 de rachete – purtând sigla grupării teroriste Jihadul Islamic Palestinian – au fost găsite într-un loc de depozitare subteran.

Separat, IDF lansează un videoclip cu Brigada 460-a blindată care localizează un număr de lansatoare de rachete subterane goale adiacente unei moschei din nordul Gazei. Videoclipul arată cablurile electrice ale lansatoarelor care circulă în interiorul moscheii, de la care sunt activate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.