Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 4 bărbați, prinși în flagrant în timp de detonau un bancomat, folosind praf de pușcă

hoti bancomat

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 34 de ani au fost prinși în flagrant, în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce încercau să detoneze un bancomat din județul Vrancea, folosind praf de pușcă din cartușe de vânătoare, anunță MEDIAFAX.

Cei patru bărbați au fost prinși în flagrant delict în timp ce încercau să spargă un bancomat din localitatea Vulturu, județul Vrancea. Aceștia ar fi încercat să îl detoneze, după ce ar fi aprins 2 fitile conectate la materialul exploziv, în scopul sustragerii banilor din bancomat.

„Noaptea trecută au fost prinși în flagrant, în județul Vrancea, patru bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 34 de ani, din județul Galați, care încercau să sustragă o sumă de bani dintr-un bancomat. Pe parcursul intervenției s-a folosit armamentul din dotare, întrucât persoanele bănuite au încercat să fugă. Se deplasau cu un autoturism cu numere false, iar urmare a intervenției, cei patru au fost prinși imediat după locul faptei”, a declarat secretarul de stat din MAI, chestorul Bogdan Despescu.

Citește și: Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta

Potrivit IGPR, după realizarea flagrantului delict, au avut loc 12 percheziții la locuințele celor în cauză și ale complicilor acestora.

Chestorul Bogdan Despecu a anunțat că doi dintre cei patru bărbați sunt cercetați și cu privire la alte fapte comise anterior, iar polițiștii dețin informații că ei ar fi implicați și în comiterea unor fapte de același gen pe teritoriul altor state din UE.

Potrivit DIICOT, joi au loc audieri în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.