Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO A intrat cu mașina în doi pietoni și s-a oprit într-o carmangerie

O mașină scăpată de sub control, într-un giratoriul din Brașov, a intrat într-un magazin de carmangerie, după ce a spulberat doi pietoni pe trotuar, potrivit brasovstiri.ro.

Citește și: Lovitură pentru Viorel Cataramă! Biroul Electoral Central i-a invalidat candidatura la Primărie

Martorii povestesc faptul că șoferul a intrat cu viteză în giratoriu și nu a mai putut stăpâni mașina, care a urcat pe trotuar, a rupt un parapet de protecție și, după ce i-a lovit pe pietoni, s-a oprit în zidul magazinului. La fața locului au fost trimise două echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale celor două victime.

Citește și: Lider PNL: ‘Marcel Ciolacu e Viorica Dăncilă în pantaloni. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere’

Polițiștii îi vor recolta probe biologice șoferului pentru a stabili dacă acesta a consumat băuturi alcoolice sau droguri. Circulația în zonă este ingreunată.

„Un tânăr în vârstă de 23 ani, care conducea un autoturism pe str. Griviței din municipiul Brașov, la intersecția cu strada Plevnei, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare și a pătruns pe trotuar, distrugând gardul împrejmuitor.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.
Cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor  si împrejurărilor  în care a avut loc evenimentul rutier.
Din cercetări a rezultat faptul că două persoane care se aflau pe trotuar au fost accidentate, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.