Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Băsescu explică de ce Kovesi nu a dat o soluție în Dosarul Revoluției: 'A fost făcută procuror general, nu a fost vreo lumină a Parchetelor să se facă ea'

www.jurnalisti.ro
Băsescu Kovesi

Ieșire spulberătoare a fostului președinte Traian Băsescu, la adresa fostului procuror general Laura Codruța Kovesi. Băsescu a declarat în direct la realitateaPlus, că Kovesi „a fost făcută șef la DNA și apoi procuror general nu s-a făcut ea”, pentru că nu ar fi fost „vreo lumină a Parchetelor”. Afirmația a fost făcută în contextul în care fostul președinte a povestit că în perioada în care a fost șef al statului i-a cerut de mai multe ori o decizie în Dosarul Revoluției, fără niciun rezultat.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’ .

„Astăzi am văzut la televior câteva minute cu doamna Kovesi care își făcea un bilanț al gloriei sale, dar a avut două mandate de procuror general și nu a rezolvat lucrurile (în Dosarul Revoluției - n.r.). N-am învinuit-o știind că totul este la Secția Militară, dar vreau să-i transmit un mesaj la bilanțul pe care și l-a făcut: Nu s-a făcut dânsa, a fost făcută procuror general și procuror-șef la DNA! A fost făcută! N-a fost vreo lumină a Parchetelor ca să se facă. România are aceste două dosare care îi marchează istoria și așează toată evoluția democrației pe un fundament de nisip, Dosarul Revoluției și Dosarul Mineriadei. Aceste două dosare, nerezolvate, pun la temelia democrației pe care vrem s-o construim, nisip și nu beton. Aceste două dosare trebuie rezolvate, nu pentru că are cineva ambiții, ci pentru că trebuie stabilit punctul din care a plecat democrația din România”, a declarat Traian Băsescu.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.