Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Cântăreţul J Balvin şi-a cerut scuze femeilor de culoare pentru un videoclip considerat rasist

https://www.infomusic.ro/20
j balvin

Starul columbian de reggaeton J Balvin a prezentat scuze duminică "femeilor şi comunităţii de culoare" pentru videoclipul piesei sale "Perra", în care apare alături de femei de culoare deghizate în animale, informează AFP duminică, informează Agerpres.

"Vreau să-mi cer scuze tuturor persoanelor care s-au simţit jignite, în special femeilor şi comunităţii de culoare", a declarat artistul într-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

Videoclipul, care îl înfăţişează pe Balvin alături două femei de culoare târându-se alături de el legate de gât cu lanţuri, a provocat indignare pe reţelele de socializare, dar şi în rândul persoanelor publice.

Vicepreşedinta Columbiei, Marta Lucia Ramirez, l-a acuzat pe muzician că promovează mesaje "machiste" şi "rasiste".

"Ca răspuns şi, evident, din respect, am eliminat videoclipul (de pe YouTube) în urmă cu opt zile. Văzând că au continuat să mă critice, eu sunt aici (...) în persoană'', a adăugat cântăreţul în vârstă de 36 de ani.

La începutul clipului, J Balvin povesteşte că pleacă într-o "lume interlopă" şi apare apoi ca singurul metis cu pielea deschisă care dansează printre zeci de persoane de culoare dintr-un cartier sărac.

Înainte de a fi eliminat de pe platforma YouTube, videoclipul depăşise 10 milioane de vizualizări şi poate fi văzut în continuare pe alte reţele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.