Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dacian Cioloș ar vrea un guvern cu mai puține ministere, dar spune că nu îl lasă criza: 'Nu e deloc exclus să păstrăm structura asta'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Dacian Cioloș

Dacian Cioloș ar vrea să schimbe actuala structură a cabinetului, cu mai puține ministere, dar spune că nu își va putea pune în aplicare planul din cauza crizei. Cioloș a vorbit despre această situație doar dacă USR va trece un guvern minoritar, fără partenerii doriți, PNL și UDMR.

”Nu e deloc exclus să păstrăm structura asta. Ne gândim și la o structură mai suplă, să comasăm niște ministere, dar ar înseamna ca miniștrii să fie blocați cu reorganizarea ministerelor și nu avem timp.

Citește și: VIDEO Dacian Cioloș ȘOCHEAZĂ: Vrea și el acces doar cu certificat în magazin, dar între anumite ore, și să trimită copiii în vacanță

Ne gândim la măsuri care pot fi luate prin responsabilitatea Guvernului și uităm și la măsuri de presupun decizii luate în Parlament. Un guvern monocolor va negocia o majoritate pentru fiecare lege.

În PNRR sunt niște reforme ce trebuie asumate de orice guvern. Noi ne vom asuma 100% acest PNRR.”, a spus Dacian Cioloș la TVR 1.

Citește și: VIDEO | Premierul desemnat a făcut calendarul pentru noul guvern: Varianta cu PNL și varianta fără PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.