Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dan Barna nu exclude repetarea scandalului Foișor în București sau în țară: 'E de preferat această situaţie în loc să explicăm de ce au murit oameni'

Facebook
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna nu exclude repetarea scandalului Foișor în București sau în țară. El spune că situaţia este una foarte gravă în Bucureşti iar astfel de operaţiuni o să mai aibă loc.

Citește și: Florin Cîțu, despre remanierea lui Vlad Voiculescu: 'Aceste decizii nu se discută, ele o să fie anunțate. Să vedem dacă mai este onoare în România'

"Dacă era tatăl meu sau mama mea şi mi-ar fi spus cineva: aici trebuie să amenajăm nişte paturi pentru că suntem la limita dintre viaţă şi moarte nu aş fi avut nicio problemă. Că era la prânz, că era dimineaţa, seara... E de înţeles. Asta spun. E o perioadă de război cu virusul. Nu e o perioadă în care toate lucrurile merg bine şi brusc luăm o măsură. A fost o măsură luată într-o situaţie extremă şi probabil o să mai fie astfel de măsuri. Nimic nu e simplu sau uşor. Ceea ce a fost cu advărat regretabil şi greşit şi sper să nu se mai întâmple este faptul că s-a permis  de către forţele de ordine, jandarmi, cei care au organizat acolo, să ai peste un pacient pe targă care mergea spre ambulanţă să ai camere de filmat şi cetăţeni care se înghesuia acolo gură-cască.

E posibil să mai fie astfel de decizii în care te uiţi cum stai cu locurile la ATI şi aşa mai departe. Sunt decizii pe flux continuu. Nimeni nu vrea să evacueze un spital. Când vezi că mai ai două paturi iei o decizie.

Au tot fost folosite resurse până acum. Dar în momentul în care ajungi la limită te adaptezi...

E de preferat această situaţie în loc să explicăm de ce au murit oameni", a spus Dan Barna, vicepremier, la interviurile HOTNEWS.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.