Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dan Barna pune presiune pe DLAF: 'Nici nu-l cunosc pe cel care coordonează DLAF, știu că a fost numit de doamna Dăncilă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților Dan Barna

Dan Barna s-a arătat deranjat că DLAF nu i-a dat informații despre dosarul care îl vizează și a fost trimis la DNA! Barna a precizat, într-o conferință de presă că este ”caraghios” că DLAF nu l-a informat, deși el este vicepremier, iar Departamentul este în subordinea Guvernului. Liderul USR vrea să ducă în derizoriu dosarul și spune că cel care coordonează DLAF a fost instalat de Viorica Dăncilă.

Barna a precizat că a vorbit și cu premierul Florin Cîțu și i-a explicat că va ieși public pentru a-și exprima părerea despre situația în care se află.

”Nu e foarte caraghios (n.r. că nu a fost informat de DLAF, deși este în subordinea Guvernului)? Asta mă întreb și eu. Am solicitat, ieri, informații fără a fi vreun fel de echivoc. Am vorbit cu premierul, l-am anunțat că voi avea o conferință de presă, i-am spus care va fi poziția mea. A spus: ”în regulă, foarte bine”. Așteptăm ca instituțiile statului să finalizeze și să încheie procedurile, nu e niciun fel de problemă, e firesc.

Citește și: VIDEO Dan Barna CONFIRMĂ că este pe mâna DNA: 'Fapta care mi se impută este că 3 formulare au fost completate ulterior'

Deși ar fi fost facil să îl chem la ordine (n.r. pe coordonatorul DLAF), am evitat să fac lucrul acesta pentru a evita orice fel de speculație că intervin în activitatea unei instituții care are un mandat să verifice și să trimită mai departe la DNA orice neclarități ar avea. Nici nu-l cunosc pe cel care coordonează DLAF, știu că a fost numit de doamna Dăncilă, dar am evitat orice contact pentru a nu fi nicio suspiciune.”, a spus Dan Barna.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.