Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Diane Kruger, Isabelle Huppert şi Eva Herzigova, în ţinute alb și negru la Festivalul de la Cannes

diario1.com
covor rosu festivalul de film de la cannes

După gala de inaugurare de marţi seară a celei de-a 74-a ediţii a Festivalului de la Cannes, a continuat parada modei pe covorul roşu pe care actriţele Diane Kruger, Isabelle Huppert, Andie MacDowell sau modelele Noel Capri şi Eva Herzigova au păşit în ţinute alb sau negru, duo-ul cromatic preferat al momentului, relatează EFE.

Isabelle Huppert a optat pentru sobrietatea negrului defilând elegantă, enigmatică şi sofisticată într-o rochie ajustată pe corp de la casa Balenciaga, cu guler înalt şi mâneci lungi. Ţinuta a fost completată de două brăţări de platină cu diamante şi două inele de aur alb. Ca accesorii a preferat o pereche de ochelari de soare cu lentile mari negre, potrivit agerpres.ro.

Diane Kruger a asistat la proiecţia filmului "Toust c'ést bien paseé" într-o rochie Armani semitransparentă şi vaporoasă ornată cu şiraguri de pietre strălucitoare.

Andie MacDowell a preferat însă albul pentru o rochie dreaptă cu paiete, cu drapaj elegant pe umăr drept şi decoltată de la Versace, pe care a completat-o cu accesorii argintii asortate cu şuviţele sale. Singura notă de culoare a fost rujul roşu strălucitor.

Invitată să asiste la proiecţia filmului "Everything went fine", fiica cântăreţului Luis Miguel, Michelle Salas, cunoscută în lumea modei şi una dintre "influencer-ele" momentului, a strălucit într-o rochie albă model sirenă cu decolteu în V de la casa de modă Pronovias.

Tot în alb şi-au făcut apariţia top modelele Noel Capri şi Candice Swanepoel, în rochii diafane cu spatele gol şi guler halter, presărate cu strasuri strălucitoare, de la firma italiană Etro.

Eva Herzigova, fană a pantalonilor, a păşit cu autoritate pe covorul roşu îmbrăcată într-o bluză romantică din organza cu volane combinată cu o pereche de pantaloni cu paiete, creaţie a designerei Alberta Ferretti, pusă în valoare de un set de bijuterii de la firma Chopard.

Duo-ul cromatic alb-negru, triumfător în a doua zi de proiecţii de la Cannes, a fost ales şi de Sophie Marceau, care a purtat o rochie cu decolteu asimetric şi spatele gol de la firma Valentino.

A făcut notă aparte bloggeriţa germană Leonie Hanne, care a preferat o rochie verde voluminoasă din tul în mai multe straturi şi volane, ornată cu pene, o creaţie pusă în valoare de cele 1.500 de diamante prezente în bijuteriile sale.

Penele au fost prezente şi în creaţia purtată de modelul Lorena Rae, care a optat pentru o rochie în tonuri "nude" de la Elie Saab şi bijuterii de la Boucheron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.