Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Eugen Teodorovici, reproșuri fără precedent pentru Corina Crețu: Când înființam ministerul fondurilor europene, ea căuta pe hartă unde este Bruxelles-ul

Inquam Photos / Octav Ganea
corina cretu eugen teodorovici

Ministrul interimar al fondurilor UE, Eugen Teodorovici, i-a trasmis miercuri, la Palatul Victoria, într-o conferință de presă, un mesaj dur comisarului european pe politică regională, Corina Crețu.

„Ii transmit un mesaj dnei comisar Corina Cretu, e poate primul astfel de mesaj pe care i-l transmit in calitate de ministru al fondurilor europene, interimar. Fara sa jignesc pe nimeni, in 2012 cand infiintam ministerul fondurilor europene sau si mai devreme cand lucram la preaderare, cred ca dna Corina Cretu inca mai cauta pe harta unde este localizat Bruxelles-ul. Azi i-am trimis un mesaj dnei comisar, voi fi maine la Bruxelles, as fi vrut sa am o discutie tehnica cu echipa domniei sale de la DG regio, in legatura cu Podul de peste Dunare, Laserul de la Magurele si din pacate nu se permite o astfel de discutie, poate e mult prea ocupata cu aceasta campanie electorala. Daca totusi mesajul ajunge la domnia sa poate totusi ne vedem maine la Bruxelles”, a spus Teodorovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.