Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Filmările pentru al doilea sezon al serialului 'The Witcher' au fost încheiate

YouTube
the witcher

Filmările pentru al doilea sezon al serialului „The Witcher” au fost încheiate, a anunţat vineri Netflix, care îl va lansa anul acesta.

După 158 de zile de la începerea producţiei, producţia pentru al doilea sezon „The Witcher” a fost încheiată, potrivit news.ro.

Citește și: VIDEO Egiptul pregăteşte marea 'defilare a faraonilor' - 22 de mumii regale, transportate în care ordonate cronologic pe străzile din Cairo

Filmat în 15 locaţii din Marea Britanie, cu 89 de membri în distribuţie, aproximativ 1.200 de membri în echipa de producţie şi o mulţime de monştri noi, noul sezon va avea premiera în 2021.

Netflix a lansat vineri un montaj cu imagini surprinse pe platourile de filmare, imagini ce pun accent pe entuziasmul actorilor şi echipei de producţie condusă de showrunner-ul Lauren Schmidt Hissrich.

Potrivit producătorilor, în noul sezon, Geralt din Rivia - convins că Yennefer şi-a pierdut viaţa în bătălia de la Sodden - o duce pe prinţesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care şi-a petrecut copilăria şi cel mai sigur pe care-l cunoaşte. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni şi demoni se luptă pentru supremaţie, el trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos, şi anume de propria ei putere misterioasă.

În al doilea sezon, Henry Cavill („Mission Impossible - Fallout”, „Man of Steel”) revine în rolul principal, Geralt of Rivia. La fel şi Anya Chalotra („The ABC Murders”, „Wanderlust”), Freya Allan („Third Day”, „Gunpowder Milkshake”) şi Joey Batey („Knightfall”, „Strike”).

Printre noii membri ai distribuţiei se numără Yasen Atour („Young Wallander”), Agnes Bjorn („Monster”), Paul Bullion („Peaky Blinders”), Thue Ersted Rasmussen („Fast and Furious 9”), Aisha Fabienne Ross („The Danish Girl”), Kristofer Hivju („Game of Thrones”) şi Mecia Simson.

Sezonul este regizat de Stephen Surjik („Umbrella Academy”), Sarah O’Gorman („Cursed”), Ed Bazalgette („The Last Kingdom”) şi Geeta V. Patel („Meet The Patels”).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.