Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Filmul The Little Things a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

mediafax.ro
cinema

Thrillerul „The Little Things”, cu Denzel Washington şi Rami Malek în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, după ce a fost lansat de Warner Bros., simultan, în cinematografe şi pe platforma HBO Max, relatează News.ro.

În primul weekend, în care a fost prezentat în peste 2.100 de cinematografe nord-americane, lungmetrajul regizat de John Lee Hancock - care are în centru doi poliţişti ce încearcă să prindă un criminal în serie - a generat încasări de 4,8 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

La nivel internaţional, unde HBO Max nu este încă disponibilă, „The Little Things” a generat încasări de 2,8 milioane de dolari din 18 ţări. Cea mai mare parte din această sumă, 1,1 milioane de dolari, a fost încasată în Rusia.

Este una dintre cele 17 producţii Warner Bros. care vor avea premiera anul acesta atât în cinematografe, cât şi pe platforma de streaming.

Animaţia „The Croods: A New Age” a ocupat locul al doilea, după ce, în al zecelea weekend de la premieră, a generat încasări de 1,8 milioane de dolari, iar „Wonder Woman 1984” s-a clasat pe poziţia a treia, cu încasări de 1,3 milioane de dolari, în al şaselea weekend.

„The Croods” se apropie de pragul de 44 de milioane de dolari încasări totale la nivel nord-american, în timp ce filmul regizat de Patty Jenkins, de 40 de milioane de dolari.

Thrillerul de acţiune „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, a coborât trei locuri, până pe patru, după ce a generat încasări de 1,25 de milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

Citește și: Dan Barna, despre posibilul vinovat de la Balș: 'A fost un gură cască'

Citește și: ALERTĂ Încă zece cazuri cu noua tulpină britanică în România

Citește și: Toni Grecu i-a spus soției sale despre condițiile de la Balș: 'Din prima zi mi-a spus că e frig'

Locul al cincilea a fost ocupat de thrillerul fantasy „Monster Hunter”, regizat de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich în rol principal. În al şaptelea weekend de la debut, el a generat încasări de 740.000 de dolari.

Top 10 este completat de „News of the World”, cu Tom Hanks, drama „Promising Young Woman”, cu Carey Mulligan în rol principal, thrillerul „Fatale”, cu Hilary Swank, comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro, şi de drama „Our Friend”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.