Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu anunță APOCALIPSA: 'Nu ştim exact ce se va întâmpla în perioada următoare. Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii'

florin citu

Premierul Florin Cîţu a afirmat, sâmbătă, într-o videoconferinţă cu prefecţii organizată în contextul inundaţiilor din ultimele ore, că doreşte o evaluare a situaţiei, îndemnând ca toată lumea să fie precaută. "Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea", a subliniat Cîţu.

"Aş vrea să facem o evaluare a zilei de ieri, am avut momente mai dificile în câteva judeţe, în Bacău şi mai ales la Vrancea. Situaţia de la Vrancea încă este în derulare, mai avem cei 12 muncitori care au rămas izolaţi şi acolo situaţia este în curs de rezolvare, am vorbit cu domnul Arafat. Aş vrea astăzi să facem evaluarea zilei de ieri, să vedem cum au reacţionat, apoi aş vrea să avem o discuţie, să vedem ce se întâmplă cu specialiştii de la meteo şi hidro, să ne spună la ce să ne aşteptăm în zilele următoare, şi după aceea aş vrea să iau pe fiecare prefect în parte, să discutăm să vedem ce probleme aveţi, ce nevoi aveţi ca să ne pregătim, dacă este nevoie, pentru următoarea şedinţă de Guvern, să trimitem resurse sau ajutoare, să vedem de ce e nevoie.", a declarat Florin Cîţu.

Citește și: ULTIMA ORĂ Cod portocaliu și galben de ploi puternice și vijelii

El a arătat că vrea să facă o evaluarea a zilei de vineri, în urma fenomenelor meteo.

"Este o situaţie dificilă, toată lumea trebuie să fie pregătită, nu ştim exact şi vom afla ce se va întâmpla în perioada următoare, dar aş vrea să fim precauţi, să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea, suntem toţi pregătiţi să intervenim în orice moment.", a precizat Cîţu.

La videoconferinţă participă şi minstrul de Interne, Lucian Bode, cel al Mediului, Tanczos Barna, şi şeful DSU, Raed Arafat.

Citește și: FOTO Ploile au făcut prăpăd în România: Doi morți și impresionante pagube materiale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.