Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Florin Cîțu, despre evaluarea miniștrilor: 'Nu spun că sunt nemulțumit, dar sunt îngrijorat'

Twitter
Florin Citu

Florin Cîțu, președintele PNL, afirmă că evaluarea miniștrilor este în curs și niciun reprezentant al partidului nu se va crampona de funcție, dacă va avea parte de o evaluare negativă. Cîțu spune din nou că este îngrijorat de situația economică și susține că este nevoie de măsuri.

„Evaluările sunt zilnice. Când vom avea o concluzie o vom aduce în discuție în BEx și vom lua o decizie. Premierul își face propria evaluare, noi la partid facem propria evaluare, vrem să vedem unde sunt probleme, ce poate fi îmbunătățit, care sunt lucrurile care au făcut să nu creștem atât de rapid cum am fi putut să creștem. Până la urmă, conducerea PNL trebuie să ia toate măsurile să se asigure că PNL în 2024 ca fi cel mai mare partid din România. Sunt sigur că toți membrii PNL doresc binele PNL. Știți că și președintele PNL s-a dat la o parte când a fost nevoie, să mergem mai departe. Nu cred că va exista un alt membru al PNL care va spune că se cramponează de funcție. Acum când vorbim suntem în procedură de evaluare. Nu vreau să spun că sunt nemulțimit, dar sunt îngrijorat de prețurile care cresc, de dobânzile care cresc, sunt îngrijorat că economia a încetinit, sunt îngrijorat că avem o rată a șomajului care începe să crească. Sunt îngrijorat că dacă nu avem o economie performantă nu poți nici să ai grijă de refugiați, nu poți nici să ai o economie performantă în viitor. Deci nu spun că sunt nemulțumit, să nu se mai interpreteze, dar sunt îngrijorat. Ca președinte al PNL, am dreptul să fiu îngrijorat”, a declarat Cîțu.

Președintele PNL nu crede că premierul Ciucă a lipsit de la ședința de luni a coaliției pentru că nu ar fi de acord cu evaluarea miniștrilor. Cîțu a insistat că este nevoie de o atenție sporită pentru reforme.

„Sunt reforme pe care trebuie să le facem anul acesta, care sunt în PNRR. E datoria noastră să îi protejăm pe români de efectele negative ale șocurilor. Nu este campanie electorală. Pe mine mă interesează să ne concentrăm pe felul în care rezolvăm problemele românilor astăzi”, a mai explicat Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.