Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu spune că nu își cumpără voturi la Congresul PNL cu bani de la buget: 'Mai multa democratie ca în acest Guvern nu a existat'

Inquam Photos / George Calin
florin citu parlament

Premierul Florin Cîțu a respins miercuri informațiile potrivit cărora primarii care au venit la Guvern în ultimele zile ar fi „cumpărați” de premier, candidat la șefia PNL, cu fonduri de la rectificarea bugetară.

„O acuzaţie fără sens şi pe care o resping imediat şi fără niciun fel de dubiu. Dacă vă aduceţi aminte, la Vaslui, i-am invitat pe primarii de la PSD să vină să discutăm. Acum două zile am fost la Asociaţia Municipiilor din România. Faptul că PSD a ţinut România nedezvoltată şi ieri am aflat, de exemplu, de la primarii din Teleorman că toate unităţile administrative din judeţ, care a avut şi premier, mai mulţi oameni, nu sunt legate la gaze, au drumuri de pământ", a afirmat Cîţu, după şedinţa de Guvern.

Potrivit prim-ministrului, "mai multă democraţie" decât în Guvernul pe care îl conduce nu a existat.

"România a fost lăsată în urmă şi cine ştie cel mai bine cum se dezvoltă România decât cei care au fost aleşi să dezvolte România. Am făcut această întâlnire cu Asociaţia Municipiilor şi cu primari de la toate partidele politice şi am ascultat şi am susţinut o parte dintre proiecte. La Vaslui, primarii PSD au primit o invitaţie şi îi aştept oricând să vină. Eu cred că mai multă democraţie decât a fost în acest Guvern nu a existat", a adăugat Florin Cîţu.”, a spus Florin Cîțu, la Palatul Victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.