Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Gabi Luncă, înmormântare spectaculoasă: covor roșu, porumbei și 200 de persoane prezente la ceremonie

Gabi Luncă a avut parte de o înmormântare spectaculoasă: covor roşu, porumbei albi şi muzică, relatează Observator.tv. Aproape două sute de oameni au asistat la ceremonie. Au împărţit aceeaşi durere, dar la distanţă unul de altul.

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă: ”Dacă până acum câteva zile rugăciunea mea era ca Dumnezeu să facă minune, acum mă rog, îndrăznesc să-i cer Lui să mi-o trimită în vis, mi-e dor, mi-e dor”, a spus pentru Observator.

Două sute de oameni au condus-o, au plâns-o şi au aplaudat-o pe ultimul drum pe Gabi Luncă, regina muzicii lăutăreşti, aşa cum o numesc fanii. Pe aleea cimitirului din Dămăroaia a fost întins un covor roşu. La ceremonie au răsunat cântece religioase şi au fost rostite rugăciuni. Nimic n-a putut alina durerea familiei.

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă: ”Mama a plecat în cel mai lung turneu al dânsei, de data asta nu sunt eu cea care o aștept, de data asta ne așteaptă dânsa”.

Estera Onoriu, fiica lui Gabi Luncă: ”Cea mai mare dorință a măicuței mele a fost să fie mamă, fiindcă a fost orfană de la 3 ani și jumătate și cel mai mare vis al ei a fost să devină mamă și greu, spre a doua parte a vieții, a devenit mamă. Și-atunci noi am fost cununa și succesul cel mai mare al ei”.

Puiu Onoriu, fiul lui Gabi Luncă: ”Am sunat-o, că am auzit că are COVID. Zice mamă, hai să îţi dau o veste bună: mi-a ieşit rezultatul şi nu am COVID. De fapt, ea avea COVID, dar a minţit-o Estera, că nu a vrut să ştie”.

La finalul ceremoniei, într-un gest simbolic, zeci de porumbei albi au zburat spre cer.

În urmă cu aproape trei săptămâni, a ajuns la spital, infectată cu coronavirus. Ar fi luat virusul de la o menajeră.

Sâmbătă, artista a pierdut lupta cu virusul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.