Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Gigi Becali a ieșit cu preoții pe Calea Victoriei, după parada LGBT: 'Dracii lasă duhuri rele. Fac curățenie la mizeria pe care au făcut-o ei'

Omul de afaceri George Becali a mers duminică să sfințească traseul pe care au mărșăluit peste 20 de mii de persoane sâmbătă, la marșul pro-homosexualitate organizat de Asociația Accept. Alaturi de Becali sunt mai mulți preoți care vor stropi cu aghiasmă Calea Victoriei.

„Noi facem marș de iertare a lor, de sfințire a locului, de iertare pentru ei. Noi nu facem împotriva lor. Facem sfințenie, curățenie”, a spus Gigi Becali, duminică, în Piața Victoriei.

Anterior, Becali a declarat că e nevoie de sfințire pentru că la parada LGBT sunt draci și lasă în urmă duhuri rele care ar putea provoca accidente de circulație pe Calea Victoriei.

„Am notificat Primăria și punct. Doar trebuie notificată Primăria, nu trebuie aprobare pentru un marș religios. Fac curățenie la mizeria pe care au făcut-o ei. Voi nu știți, dar dracii lasă duhuri rele. Trebuie să curățăm locul cu agheasmă, altfel se întâmplă accidente pe Calea Victoriei. Cei care au fost acolo nici nu sunt homosexuali, sunt plătiți!

Ce să spun eu de George Soros? El e miliardar, eu sunt mic, dar îmi apăr nevoile și neamul. Dacă ar fi după mine, homosexualii să aibă toate drepturile. Să facă parteneriat civil, dar nu căsătorie. N-au voie să intre în Biserică! Niciodată în viața lor! Dracii sunt draci, Hristos e Hristos. Dacă ei fac ce fac, înseamnă că sunt draci.

Ce fac ei e patimă grea. Îl ia Dracu’ de urechi pe bărbat și-i zice: «Du-te la bărbat!». Repet, nu facem manifestație! Mergem doar să curățăm și să cităm din Apostolul Pavel”, a spus Gigi Becali, în direct la România TV.

Marșul „Pride”

Mii de oameni au participat sâmbătă seara, în Capitală, la marşul Bucharest Pride 2023, eveniment al comunităţii LGBT. La paradă au participat și politicieni din USR și REPER.

Primii participanţi s-au adunat în Piaţa Victoriei începând de la 17,00, iar peste o oră câteva mii de oameni au pornit spre Centrul Capitalei, străbătând pe jos traseul Calea Victoriei - Pod Naţiunile Unite - Bulevardul Naţiunile Unite până la Parcul Izvor, unde evenimentul s-a încheiat la ora 22,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.