Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Gratiile nu le pun probleme. Petrecere în celulă, transmisă live pe internet de deținuți

inchisoare puscarie gratii

Petrecerile postate pe paginile de socializare au devenit o tradiţie, dar se ridică semne de întrebare când imaginile transmise live vin direct din penitenciare.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu ŞTERGE PE JOS cu Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu: 'Cei doi şpăguitori strategici...'

Un grup de români încarceraţi au dovedit însă că gratiile nu le pun probleme şi că îi pot pune la curent pe toţi fanii lor din mediul online cu activitatea lor din celulă. Aflaţi după gratii, au pornit o petrecere de toată isprava şi, ca să fie şi mai bine văzuţi, au transmis totul live pe Facebook.

În imagini, pot fi observate paturile suprapuse, dar şi gratiile de la geamuri. Sunt șapte deţinuţi care printre sticlele de acool şi ţigări le mulţumesc fanilor de pe pagina de socializare, dar, deşi sunt întrebaţi de cei care îi privesc unde se află închişi, evită răspunsul.

Imaginile au ajuns şi la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, potrivit DIGI24. Oficialii ANP spun că au început o anchetă pentru identificarea petrecăreţilor, dar şi pentru a se afla dacă petrecerea din celulă, transmisă live pe Facebook a avut loc într-o unitate de detenţie din ţară sau străinătate.

Citeşte şi: Lovitură de teatru: Apropiaţi ai Stelei Popescu, audiaţi în SECRET de procurori. Parchetul ţine DESCHIS dosarul de moarte suspectă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.