Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Grupare infracţională specializată în trafic de droguri, destructurată: Drogurile erau aduse din Spania

O grupare de traficanţi de droguri de risc şi mare risc aduse din Spania a fost destructurată de procurorii DIICOT Ploieşti şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, trei persoane fiind reţinute în urma unui flagrant şi a unor percheziţii, potrivit Agerpres.

Conform datelor comunicate, marţi, de DIICOT şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, două persoane au fost depistate având asupra lor un colet ce conţinea cantităţile de 536,5 grame de canabis, 263,26 grame de rezină de canabis, 5,28 grame pulbere ce conţine cocaină, 12 comprimate care conţin ca substanţă activă MDMA, 48 de comprimate şi 0,79 g pulbere care conţin ca substanţă activă MDMA, droguri cu privire la care există bănuiala rezonabilă că au fost expediate din Spania.

"În cauză s-a reţinut că persoanele cercetate s-au aprovizionat cu canabis, rezină de canabis, cocaină şi comprimate ecstasy din Spania, substanţele ilicite fiind comercializate către consumatori din judeţul Prahova", spun anchetatorii.

În urma flagrantului, au fost efectuate 12 percheziţii în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, fiind puse în aplicare 30 de mandate de aducere.

Au fost descoperite şi au fost ridicate cantităţile totale de aproximativ 700 de grame de canabis, 300 de grame de rezină de canabis, 5 grame de cocaină, 100 de comprimate ecstasy şi seminţe de canabis, 3 cântare, 5 grindere, o puşcă cu aer comprimat şi mai multe bunuri folosite la depozitarea şi porţionarea drogurilor, precum şi 4.800 de lei şi 360 de euro.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi în acest dosar, fiind prezentaţi Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă, iar faţă de alte două persoane s-a dispus măsura controlului judiciar.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, iar la acţiune au participat şi jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.