Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO halucinant: Un politician controversat confundă, în mesajul de Paște, Învierea Domnului cu Nașterea lui Iisus

DivaHair
Învierea Domnului

Candidatul liberal la Primăria Valea Mare din Olt, Dan Gheorghe, a încurcat grav sărbătorile fundamentale ale creștinătății, vorbind despre "Nașterea Domnului" în mesajul său transmis în Noaptea de Înviere.

Dan Gheorghe a încercat să impresioneze printr-un mesaj video, filmat pe o canapea, cu o lumânare aprinsă în față și un coș de ouă vopsite alături. Totuși, liberalul a confundat sărbătorile, exprimând urări pentru Crăciun, în loc de Paște.

"Este Noaptea de Înviere, cea mai importantă sărbătoare a creștinătății! Lumina Sfântă, simbol al biruinței binelui asupra răului și Nașterea lui Iisus Christos să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire. Să aveți sufletul curat, trupul sănătos și să petreceți clipe minunate alături de cei dragi. Tot ce este rău să piară din viața noastră, iar binele să ne unească, să ne facă mai drepți și mai atenți la nevoile celorlalți. Vă doresc sănătate și un Paște Fericit! (...)”, a transmis Dan Gheorghe.

El nu este la prima aventură politică în PNL, anterior căutând faima în cadrul USR, fiind chiar președinte al organizației municipale Slatina, potrivit Gazeta Nouă.

O pată neagră din CV-ul său este aceea că a ocupat funcția de director economic atunci când fosta fabrică „Textila” din Slatina a fost vândută. În mod bizar, el a rămas proprietar al halelor unde funcționează un centru comercial (bazar) și un celebru supermarket.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.