Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Imagini cumplite din Turcia: Al doilea accident grav produs sâmbătă, sunt cel puțin 16 morți

Cel puțin 16 persoane au murit și 29 au fost rănite, dintre care opt grav, într-un nou accident de transport în comun în Turcia, la mai puțin de 24 de ore de la accidentul în lanț din regiunea Gaziantep, transmite Reuters.

Accidentul a avut loc de această dată în orașul Derik, în provincia Mardin din sud-estul țării, când un șofer a pierdut controlul camionului pe care îl conducea înainte de a intra într-o mulțime, a anunțat ministrul turc al sănătății, Fahrettin Koca.

"Suntem devastați de acest al doilea accident", a deplâns ministrul, care a explicat că frânele vehiculului păreau să nu funcționeze bine atunci când șoferul a încercat să recapete controlul vehiculului, relatează Daily Sabah.

În plus, ca în cazul din Gaziantep, un alt camion care venea din spate a lovit prima echipă medicală care a intervenit, iar cetățenii s-au adunat în apropiere.

Incidentul din Gaziantep, în sudul țării, a început când un autobuz s-a răsturnat și a derapat aproximativ 200 de metri înainte de a se ciocni în locul în care serviciile de urgență se concentraseră pentru a răspunde la un incident anterior. Potrivit agenției Anatolia, în zonă se afla și un vehicul de presă.

Guvernatorul din Gaziantep, Davut Gul, a confirmat moartea a cel puțin 16 persoane, printre care trei pompieri, patru lucrători din domeniul sănătății și doi jurnaliști. În plus, 21 de persoane au fost rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.