Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Interlopul Gore se revoltă împotriva pașaportului Covid: 'Se va întâmpla ce scrie în biblie. Va ploua cu morți și va fi sânge pe tot pământul'

Interlopul Gore, pe numele său real Marius David, este unul dintre antivacciniști. El a fost condamnat în trecut pentru numeroase acte de violență, iar acum este vlogger, pe Youtube.

Într-o filmare recentă vorbește despre noul pașaport Covid.

„Are un cod de bare, de fapt un cod qr, care este mai puternic decât un cod de bare și stochează mai multe date. Nu știu de ce îl numesc verde, pentru că asta îmi dă de gândit foarte mult. Mă face să râd pentru că este vorba de… că drumul spre iad este pavat cu iarbă verde. Este o mizerie. Va ploua cu morți, va fi sânge pe tot pământul și pe tot globul pământesc. Va fi sânge până la zăbala calului. Va fi nenorocire pe Pământ. Satana bate la ușă.

Se va întâmpla ce scrie în biblie. [...] Numele fiarei este 666. Codul de bare are la mijloc două bare mai lungi, în stânga două bare mai lungi și în dreapta două bare mai lungi, ceea ce înseamnă șase și se adună și dă ceva exact 666”, a spus Gore.

Citește și: O șefă de la Forumul Economic Mondial ne anunță că o să renunțăm la carnea animală sau ouă și le înlocuim cu proteinele alternative: trei etape în zece ani

Marius David a fost condamnat şi la 12 ani de închisoare de Tribunalul Cluj, pentru tentativă de omor calificat, pentru că l-a înjunghiat pe un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe, incidentul având loc în august 2011.

Tot în 2011, înainte de incidentuL cu brancardierul Gore s-a tăiat singur la gât în plină stradă și a ajuns la Spitalul de Urgență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.