Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO IPS Teodosie DESFIINȚEAZĂ testele de salivă din școli: Copiii se simt agresaţi de această procedură foarte categorică

g4media.ro
IPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, consideră că elevii se simt "agresaţi" de procedura pentru depistarea COVID prin testele de salivă şi crede că medicii trebuie să găsească o altă modalitate de depistare a bolii, care nu îi "agreseze" pe copii, anunță news.ro.

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat, joi, în cadrul emisiunii Dialog duhovnicesc de la Radio Dobrogea, dacă este o "lepădare de Hristos" în cazul în care copilul este împărtăşit duminica, iar luni face testul de salivă pentru depistarea COVID.

"Acolo e un test pentru sănătatea copilului, cum să fie lepădare? Nu este lepădare. Vedem cine este bolnav, cine este sănătos. Mulţi părinţi au îndoială şi pe mine mă întreabă. Trebuie mai multă prudenţă, copiii se simt agresaţi de această procedură foarte categorică. Trebuie să găsească o modalitate mai clară. Ştim că temperatura este un semn dacă ai sau nu ai. Medicii trebuie să găsească ceva care nu îi agresează pe copii. Unde mergeam într-o instituţie acum ne trebuie vaccin sau testul PCR. Dar aşa ne testau, puneau termometrul să vadă ce temperatură avem”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.