Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Lady Gaga a lansat o piesă nouă, în care vorbește despre cum îşi amorţea simţurile cu alcool

lady gaga

Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa "Rain On Me", al doilea single de pe noul album al celei dintâi, "Chromatica", anunță MEDIAFAX.

Noua piesă urmează single-ului "Stupid Love", iar Lady Gaga spune că este o "metaforă pentru lacrimi şi cantitatea de alcool pe care o consuma pentru a-şi amorţi simţurile", potrivit unui interviu pentru radioul Beats 1.

Citește și: Noile reguli anunțate de Marcel Vela pentru perioada stării de alertă. Câte persoane pot sta în aceiași încăpere

Gaga, în vârstă de 34 de ani, şi-a exprimat admiraţia şi faţă de Ariana Grande, care, ca şi ea, a trecut prin multe tragedii de-al lungul vieţii. Atacul terorist din Manchester, Marea Britanie, din mai 2017 a avut loc în timpul unui concert de-al Arianei Grande.

"Femeia asta a trecut prin nişte momente cu adevărat grele. Iar capacitatea ei de a merge mai departe." este uimitoare, a declarat Gaga.

Starul, care se luptă de mulţi ani cu depresia, i-a mai sfătuit pe cei din jur să uite de constrângeri şi să fie ei înşişi.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! I-a fost luată Insula Belina și Brațul Pavel. Au revenit în administrarea Apelor Române

Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate, ”Channel Kindness”. Potrivit prezentării oficiale, ”poveştile din 'Canalul bunătate' privesc un tânăr scriitor care descoperă puterea iubirii de sine după ce e hărţuit la şcoală, o persoană care declanşează o mişcare pentru anularea reflexului de stigmatizare asociat afecţiunilor mintale şi încă un om care a creat spaţii sigure pentru tinerii din comunitatea LGBTQ”. Volumul va fi publicat prin fundaţia artistei, Born This Way, şi va fi lansată pe 22 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.