Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, despre relația cu 'GENERALUL': 'Niciodată nu mi s-a spus 'Nu candida', suntem în comunicare'

Inquam Photos - George Călin
Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Constanţa, că este ”în comunicare” cu preşedintele Klaus Iohannis, care nu i-a cerut niciodată să nu candideze pentru un nou mandat de preşedinte al partidului, anunță news.ro.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a fost întrebat, joi, la Constanţa, de ce crede că preşedintele Klaus Iohannis nu îl mai doreşte la conducerea liberalilor şi a răspuns: ”Nu mă bazez pe ipoteze. Am avut discuţii pe această temă cu preşedintele, niciodată nu mi s-a spus nu candida, niciodată nu mi s-a spus eu am altă opţiune. Eu mi-am anunţat candidatura după consultări ample pe care le-am făcut, la începutul lui februarie şi îmi duc la capăt campania cu demnitate, cu seriozitate, încercând să am un mesaj constructiv, un mesaj echilibrat în care să le prezint membrilor PNL perspectivele cu mine ca preşedinte al PNL”.

Întrebat când a vorbit ultima oară cu Klaus Iohannis, Orban a răspuns: “Comunicăm. Suntem în comunicare”.

De asemenea, liderul liberalilor a mai fost întrebat dacă războiul din PNL se va termina după alegerile din 25 septembrie.

“După ce voi câştiga, acest război va înceta. Încerc să nu duc un război, deşi am avut parte de provocări fără precedent, am fost atacat, am fost umilit ca preşedinte, am fost pus în situaţii de tot felul care au afectat şi au arătat lipsa de respect a multora dintre colegi faţă de instituţia de preşedinte al PNL. Am preferat să tac, rareori mi s-a întâmplat să răspund, numai atunci când am considerat. E o competiţie în care unii care s-au plasat de partea domnului Florin Cîţu probabil îşi imaginează că dacă va pierde Florin Cîţu eu o să mă apuc să dau cu barda, să nu mai aibă nicio şansă”, a transmis Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.