Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban uimește: 'De ce să depună moțiune de cenzură? O moțiune de cenzură nu poate fi explicată în fața oamenilor'

Guvernul Romaniei
Ludovic Orban

Ludovic Orban a fost dat jos, pentru prima dată în istoria României, cu un număr record de voturi primit la o moțiune de cenzură, 261 pentru, la începutul lui februarie. Situația s-ar putea repeta la mijlocul lui iulie, crede PSD, care a anunțat, prin liderul său interimar, Marcel Ciolacu, că va depune încă o moțiune de cenzură. Dacă va trece, Orban va intra cu încă un record în istorie: ar fi primul premier cu două moțiuni de cenzură picate.

”Pe ce motiv să depună moţiune de cenzură? Pentru că Guvernul şi-a făcut datoria? Pentru faptul că noi stăm de dimineaţă până noaptea într-o activitate epuizantă, pentru că am încercat să găsim răspunsuri potrivite la o situaţie cu care nu s-a confruntat nimeni până în momentul de faţă? Care e motivaţia pentru care să depună o moţiune de cenzură să dea jos Guvernul Orban? Că am reuşit în nişte condiţii extrem de dificile, fără sprijin parlamentar, cu o majoritate parlamentară ostilă, care este o majoritate care se comportă din ce în ce mai iresponsabil, am reuşit să ţinem sub control această epidemie şi cât de cât să ţinem economia la un nivel de funcţionare?

Eu nu pot să decid ce va face PSD, ce va face PSD-ul mai mic, PSD cu sateliţii. Asta ei hotărăsc, dar nu au absolut niciun motiv şi depunerea unei moţiuni de cenzură nu va putea fi justificată în faţa opiniei publice, iar oamenii politici, parlamentarii, liderii politici trebuie să explice oamenilor fiecare gest politic pe care îl fac pentru că oamenii judecă, oamenii apreciază şi îşi stabilesc opţiunile politice în funcţie de ceea ce fac efectiv pentru binele oamenilor liderii politici.”, a explicat Ludovic Orban.

Citește și: Circ total în USR! O inregistrare a fost ‘scăpată’ în spațiul public: Ciocu’ mic! .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.