Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu denunță un șantaj al PNL la primarii PSD: Un înalt oficial guvernamental coordonează racolările

Facebook
marcel ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, acuză PNL că racolează primarii PSD prin șantaj. Potrivit liderului PSD, de campania de racolări s-ar ocupa Costel Barbu, secretar general adjunct al Guvernului.

„Ce să vorbesc cu Ludovic Orban? El a adus infractori și interlopi în guvern, care iau primarii PSD... Secretar general al Guvernului României, unul Barbu, e condamnat penal. Ia primarii, îi duce la Compania Națională de Investiții, îi minte că le dau bani. Dacă cumva primarii refuză și după ce le fac aceste oferte de proiecte și de bani, încep șantajul asupra lor. Asta e România pe care și-o dorește Orban, cu oameni care să îi facă lucrurile murdare și să facă politică de anii 80?”, a declarat Ciolacu, la TVR 1.

Costel Barbu a fost condamnat definitiv pentru incompatibilitate în 2015 și a pierdut funcția de primar al comunei Suhaia din Teleorman. Pentru că în 2016 Barbu avea interdicție să candideze, în cursa pentru primărie a intrat soția sa, Polexia, care a și ajuns primăriță. După condamnare, Costel a rămas în primăria comunei pe postul de city manager. Barbu este unul dintre membrii PNL cei mai apropiați de șeful Guvernului, aflându-se mereu în proximitatea lui Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.