Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu neagă că negociază preluarea șefiei Camerei Deputaților cu PNL: 'Să-şi ia şefiile să şi le pună în cap'

captura Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, respinge ideea că i s-a promis şefia Camerei Deputaţilor dacă susţine Guvernul Cîţu odată ce acesta va ajunge în Parlament. ”Să vedeţi peste 2-3 săptămâni ce se pupă, Barna cu Cîţu, dup ce trec congresele”, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri seară, la România TV, dacă i s-a promis că va reveni la şefia Camerei Deputaţilor dacă va susţine Guvernul Cîţu în Parlament şi a afirmat: ”Să-şi ia şefiile să şi le pună în cap. Şefiile Camerei Deputaţilor şi Senatului, ca şi Guvernul, majoritatea le numeşte”.

Întrebat dacă respinge acest scenariu, Ciolacu a afirmat: ”Este o aberaţie”.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, după ce Klaus Iohannis a cerut vaccinarea obligatorie a medicilor: 'Bă, dacă se supără și pleacă toți medicii din România în străinătate?'

”Dacă moţiunea de cenzură, pe 28, CCR zice că nu este conflict de îndată se votează şi PSD o votează. Fără niciun dubiu. Dacă CCR zice că e conflict, PSD depune moţiune. Să nu ceară cumva USR să scoatem că ei nu au fost la guvernare, că nu scot”, a mai declarat Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Întrebat dacă crede că USR va vota moţiunea PSD, Ciolacu a declarat: ”Cred că cei de la USR se vor ţine în continuare că vor dărâma acest Guvern. Dacă nu, înseamnă că toate această şaradă politică a fost un şantaj al celor de la USR asupra unui Guvern ca să obţină anumite poziţii şi bani şi se descalifică, ca oameni politici, definitiv în România”.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu vorbește despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: 'Acum mă duc la ei, mă duc la Barna acasă'

Ciolacu susţine, însă, că USR PLUS va reveni la guvernare, chiar şi cu Florin Cîţu: ”Să vedeţi peste 2-3 săptămâni ce se pupă, Barna cu Cîţu, după ce trec congresele”.

Întrebat dacă USR PLUS se va întoarce, Ciolacu a declarat: ”Categoric. Cum să plece, domnule. Aţi văzut câinii să plece de la măcelărie...”.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu anunță APOCALIPSA cu PNL la putere: 'Vine iarna, o să fie jale, o să înghețe lumea în case'

PSD nu va vota un Guvern minoritar, oricare ar fi acesta, a declarat liderul PSD.

Ciolacu a spus că soluția pentru depășirea actualei crize politice o reprezintă alegerile anticipate.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, către Liviu Dragnea: 'Bă, de ce nu ai luat masa și ai răsturnat-o: 'bă, oameni buni, unde e statul de drept?'

În context, Ciolacu a spus că PSD va depune propria moțiune de cenzură în cazul în care CCR va admite conflictul constituțional referitor la moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS. El crede că USR PLUS va reveni la guvernare, chiar într-un guvern condus de Florin Cîțu.

Citește și: Klaus Iohannis vrea vaccinare obligatorie pentru anumite categorii: 'Nu este normal ca unii medici să dea mesaje anti-vaccin' .


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.