Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu spune care e marele EȘEC al guvernării: 'E evident că este un pariu necâştigat de către actualul guvern şi vechiul guvern'

PSD
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că vaccinarea este "un pariu necâştigat" al ultimelor două guverne, conduse de Florin Cîţu şi Ludovic Orban.

"E evident că este un pariu necâştigat de către actualul guvern şi vechiul guvern, al domnului Orban, în ceea ce priveşte vaccinarea. În loc să laşi specialiştii să vină să explice de ce e bine să te vaccinezi, care sunt efectele secundare şi lumea să decidă în cunoştinţă de cauză, tu vii şi îi ameninţi că le restricţionezi drepturile. Nu ai voie la mall dacă nu eşti vaccinat. (...) Dar cine eşti tu să-mi spui mie unde am voie şi unde nu am voie?", a declarat Ciolacu la România TV în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu: 'Să vedeți ce bătaie o să fie acum, în august. Ce o să certe PNL cu UDMR, cu USR'

În opinia liderului social-democrat, în România nu au fost respectate recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii referitoare la importanţa continuării testărilor masive pentru COVID-19 chiar şi după demararea campaniei de vaccinare.

"OMS-ul a zis foarte clar: nu rupeţi vaccinarea de testare. Amândouă sunt la fel de importante. Noi cumpărăm (...) 120 de milioane de vaccinuri şi nu cumpărăm teste, sau am cumpărat teste, dar nu le-am folosit", a mai spus preşedintele PSD.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu pregătește un 'congres' al PSD în fața Palatului Cotroceni .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.